Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НАШЕ ШКОЛЕ!

IMG 5da278cf8dad94bd3cbf3f215f1ed145 V У петак, 18. 6. 2021.ученици четвртог разреда са Алексиначког Рудника заједно са учитељицом и родитељима су обележили завршетак школске године и крај четворогодишњег дружења . Одлучили су да овај, за њих посебан датум обележе занимљивим играма. Позвали су своје родитеље и будуће наставнике да се играју са њима. Мото ових игара је гласио: „Нађи времена за игру, то је тајна вечне младости“ , Мајке Терезе.

Весела дечја граја је оживела школско двориште. И док су деца једва чекала да игре почну, родитељи су страховали да ли ће одговорити изазовима који их очекују. Игре су се смењивале: скакало се у џаковима, гађало лоптом у мету, играла школица, хокеј на бетону, одгонетале image загонетке, тражили сакривени предмети, одговарало се на питања из опште културе и градива за четврти разред, играла се игра меморије... Осмеси на лицима родитеља, деце и наставника говоре више од хиљаду речи, схватили су да није било разлога за бригу.

Разнобојни балони и шарене конфете су полетеле у ваздух и означиле завршетак игара. А ко је победио? Победило је пријатељство и фер-плеј!

Након завршених игара уследило је послужење. Вредне руке мајки направиле су слане и слатке залогајчиће, лепо аранжирале и послужиле такмичаре, све присутне наставнике и ученике који су након завршених часова са одушевљењем пропратили активности својих млађих другара.

Организацију овог догађаја помогли су сви запослени у школи: колеге учитељи, наставници, педагог, педагошки асистент, секретар школе, помоћни радници. Када се много руку удружи, нема тога што се не може учинити.

Овај дан ће дуго памтити сви, а најдуже учитељица и њених четрнаест ђака!

ПРОЈЕКТИ

zdravo rastimoeko

5

Skola bez nasilja

 

 leadersshowcase school

skola buducnosti

jedan u milion

dils

profesionalna orijentacija

 

druga sansa 640x279

Copyright © 2021 ОШ "Јован Јовановић Змај" Rights Reserved.