Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НАШЕ ШКОЛЕ!

1 Ученици млађих и старијих разреда наше школе некако сасвим спонтано почели су да, сваког децембра, обележавају долазак Нове године. Захваљујући њиховој иницијативи, приредба, изложбе, игра Тајни пријатељ постале су активности које се већ традиционално реализују у присуству наставника, родитеља, учитеља и ученика.

Ове године долазак Нове године обележили су приредба на енглеском језику, духовит 2 рецитал на матерњем, новогодишње песме и валцер, продајна изложба новогодишњих колачића и игра Тајни пријатељ. Наставница енглеског језика Весна Димитријевић, наставница српског језика Марија Петровић, наставница музичке културе Миља Миловановић, учитељица Виолета Ђорђевић спојиле су наизглед неспојиво и учиниле да се новогодишња еуфорија пресели и у просторије наше школе. Изложба новогодишњих колачића је била права атракција будући да су се наставнице, учитељице, педагог школе, ученици, па и родитељи заиста потрудили да и визуелно пропрате цео овај догађај. Никад није било веселије у нашој школи.

Следеће године би требало смислити активности које ће превазићи овогодишње. Биће тешко, али ми не сумњамо у креативност наших наставника и ученика.

3

ПРОЈЕКТИ

zdravo rastimoeko

5

Skola bez nasilja

 

 leadersshowcase school

skola buducnosti

jedan u milion

dils

profesionalna orijentacija

 

druga sansa 640x279

Copyright © 2020 ОШ "Јован Јовановић Змај" Rights Reserved.